Årets julekalender – følg den på YouTube!

Det er alltid koselig med julekalender, og en julekalender full av dies/stanser er noe av det koseligste og beste som finnes!

Og er det noe år man skal unne seg noe av det koseligste og beste som finnes, så må det vel være i år! Så jeg kjøpte meg gullkalenderen fra Skapat av med god samvittighet, og gleder meg til å begynne på den!

Og ikke nok med det. Jeg kommer til å dele den med deg om du vil! Hver dag fra 2 desember fram til julaften åpner jeg en luke og viser deg hvilke dies den inneholder.
«Hvorfor 2. desember?», spør du. Jo, fordi at det er mange som har kjøpt kalenderen og det er jo ikke noe moro å spoile overraskelsen for de andre som har kjøpt! Ergo åpner jeg luke 1 den 2. desember, luke 2 den tredje og så videre.

Jeg håper du vil være med meg!