Babykort…eller?

Som jeg tidligere muuuligens kan ha nevnt så falt jeg fullstendig pladask for Mama Elephants stempelsett Wish Upon a Star. Jeg har fargelagt en drøss av dem og samlet dem i en liten boks. Av og til, når jeg får en idé til et kort er det godt å ha noen ferdig fargelagte motiver, eller om jeg plutselig må fikse et kort på kort varsel.

På dette kortet var det egentlig bakgrunnen jeg ville teste – ble som vanlig inspirert av noen der ute på den store Interwebben. Jeg embosset bakgrunnen med en embossingfolder og stanset ut et banner og monterte det på – off center for en gangs skyld. Fargen er dus lilla på bakgrunnen, og da passet den lille kaninen som sover så søtt på en sky perfekt.

På høyresiden satte jeg litt naturfarget hyssing med en sløyfe på, og under det hele fikk jeg plass til ordet «Hello» som jeg stanset ut i både hvitt papir og kraftpapir og limte oppå hverandre.

Dette var bare et eksperiment, men for en gangs skyld synes jeg det funket bra, og monterte det på en kortbase, klar til å gi bort. Men til hvem? Det kan jo like gjerne være en baby (Velkommen til verden, liksom) som til en god venn som liker supersøte kaniner. Eller?