Bryllupspresang og -kort

Når ens beste venner gifter seg, er det hyggelig å kunne bidra. Da Emma og Kristian giftet seg var jeg så heldig at jeg fikk lage bryllupsinvitasjonene, men i tillegg laget jeg bryllupsgaven og såklart gratulasjonskortet fra mannen min og meg. 

Kristian hadde nevnt for lenge siden at han ønsket seg et steampunkbilde og at han ville kjøpe et om jeg laget det. Ideen til bildet hadde ligget litt bak i hjernen og godgjort seg litt, og da bryllupet ble kunngjort, avgjorde jeg at tiden var inne til å realisere bildet. 

Steampunkbilde og -kort
Både bildet og kortet inneholder mange personlige hentydninger til brudeparet

Til bildet brukte jeg en ferdig oppspent ramme med lerret (muligens fra Claes Olsson – det er sånt jeg har kjøpt en gang og har liggende til inspirasjonen melder seg). Tannhjulene og metallplaten med xoxo er fra Tim Holtz. Ellers har jeg brukt avisutklipp fra avisen de begge jobber i – en artikkel fra hver av dem. Bildet er stanset ut med en puslespilldie fra Technique Tuesday Nøkkelen og den lille flasken med «love potion» har jeg plukket opp på Amazon. Teksten over bildet er en sangtekst av en av brudeparets favorittartister, Gunnar Danielsson:

I lust och i nöd, vad som än sker

med världen som vittne för alla att se

en man, en kvinna, jag och du

Vi älskar varandra och gifter oss nu

Til kortet har jeg brukt en av mine favorittdies, Tag book pop up fra Karen Burniston. Den kan brukes til alt, bortsett fra begravelser eller sympatikort, kanskje, men det kommer jo an på hvordan man dekorerer den. I dette tilfellet har jeg brukt et brudepar fra en av Tim Holtz sine Ideology-pakker med mennesker. Det rosa papiret er fra Reprint, det kobberfargede er fra Slöjdetaljer.  
Settet med dies til dette kortet inneholder massevis med små dies som man kan dekorere med, små «binders», hjerter, rammer, vimpler og så videre. De gjør at man kan variere i det uendelige, og jeg elsker å pusle med sånne bittesmå detaljer.

Alt ble satt sammen med en stor porsjon kreativitet og kjærlighet, og brudeparet ble veldig glade for både kortet og bildet. Det er ekstra hyggelig når man kan gi bort noe som det ligger mye tanke og hjerte bak!