Digitalt treff og binderskort

Denne lørdagen var det digitalt scrappetreff hos TPC Magazine. Det passet fint å være med på det ettersom jeg ikke var helt frisk (heldigvis ikke corona) og likevel måtte være inne i det fine været.

En av oppgavene viste seg å være Binderskort, en kortteknikk som jeg bare for noen dager siden hadde fått med meg på Instagram via profilen til @somlelitt og tenkt at DETTE må jeg prøve! Helt perfekt oppgave, med andre ord. Så jeg kastet meg over den med liv & lyst og laget tre ulike binderskort. (På svensk heter binders gem så for eventuelle svensker som leser dette, snakker vi altså om kort som bygger på et stort gem – et gemkort kan man kanskje kalle det?)

Og vet du hva? Ikke nok med at jeg ble kjempeinspirert av både livesendinger og andres bidrag – men jeg VANT også! Og ikke bare vant jeg – jeg vant den premien som jeg aller helst ville ha! den som innehold flere binderser, papir og pynt som kan passe på binderskort! Det var virkelig en fantastisk hyggelig overraskelse som jeg satte utrolig stor pris på.

Og ikke nok med det, kjære leser. @somlelitt – eller Marte som hun heter – selger knapper og binders som er perfekte som kortpynt. Jeg tok kontakt med henne for å kjøpe, og fortalte henne hvor inspirert jeg hadde blitt av binderskortene hennes. Og hun fortalte at Binderskort var hennes idè! Jeg ble nesten litt starstruck jeg, altså.
Så nå har jeg en liten binderskort-video på gang på Youtubekanalen min. Og om du vil ha inspirasjon, anbefaler jeg en tur inn till @somlelitt sin Instagram, for der er det mye snadder altså!