Et kort med vri – bokstavelig talt

Et passende kort til en som elsker vin.

Jeg synes det er ekstra morsomt med kort som er litt overraskende, som inneholder litt action. Det finnes utallige dies som tilbyr ulike pop-ups og bevegelige deler, og en god del kan man lage selv også.

Dette kortet har jeg laget med en die fra Karen Burniston. Den heter Spinner Square Pop up og stanser ut en mekanisme som gir en plattform der man kan plassere et motiv (i dette tilfellet de stående flaskene) og en arm som svinger ut når man åpner kortet. Jeg så for lenge siden en video der noen (jeg tror det var Karen selv) som hadde laget et kort med en vinflaske som liksom helte vin i et glass, og syntes det var en genial idé. Da min gode venn Guro fylte år i sommer var det på tide å sette ideen ut i livet – Guro er nemlig veldig glad i vin!

Vil du se hvordan dien funker kan du ta en kikk på Karen Burnistons egen instruksjonsvideo.