Fargeleggingsterapi i coronatider

Det er fort gjort å få litt for mye fokus på coronaviruset og bli litt overveldet av alle nyheter og dystre spådommer. Så innimellom kan det være bra å få tankene over på noe annet, så hjernen får litt fri. Jeg har kjøpt et nytt stempelsett fra Mama Elephant, og det tenkte jeg at jeg skulle fargelegge sammen med deg. Håper du vil henge på!

Jeg fargelegger som oftest med Copic-tusjer. De tar en stund å mestre, og jeg har fremdeles mye å lære. Men om du vil lese litt om min erfaring med dem, kan du lese dette blogginlegget. 🙂

Fargelegging er terapi for meg – på samme måte som scrapping er det en slags mindfullness å kunne konsentrere seg om å få liv i et ellers svart/hvitt motiv. Tankene vandrer samtidig som man får en pause fra alt annet.

Sjekk gjerne mine norske tutorials på YouTube, og om du har forslag til kort jeg burde lage, motiv jeg burde fargelegge eller andre kreative ting jeg burde sjekke, kan du gjerne kontakte meg!