Flere kaniner….kan man noen gang få nok?

Nei, det synes jeg ikke. 😀 Jeg blir aldri ferdig med Mama Elephants søte stempelsett «Wish upon a star«. For en stund siden kjøpte jeg også Lawn Fawns papir «Spiffy Speckles» og tenkte at jeg skulle lage noe med de to sammen.

Happy accidents happen!

For en gangs skyld hadde jeg lyst til å lage noe med en helt hvit grunn, og med det pastellfargede papiret som kontrast, inspirert av noe jeg hadde fått opp i Instafeeden min. Planen var å lage en pop-upbox, men på en eller annen måte (jeg hadde vel skrudd av hjernen), stanset jeg ut deler til en shadowbox istedet. En shadowbox er en liten boks med åpning foran, så man kan lage en liten scene inni. Boksen kan klappes sammen så den blir like stor som et «vanlig» kort og passer i en konvolutt.

Jaja, jeg ble jo litt oppgitt når jeg så at jeg faktisk hadde klart å stanse ut helt feil, men valgte å kalle det en «Happy accident» og tenke på Bob Ross.

Inspirasjonskortet jeg så var i hvitt og rosa, men jeg valgte å gjøre mitt i rosa og lyseblått. Som en liten protest til at babykort liksom MÅ være enten rosa eller lyseblå kanskje? Det kan provosere meg ganske mye, men vi skal ikke ta den diskusjonen nå…

Jeg stemplet kaninene og fargela dem med mine elskede Copics-tusjer, og limte dem på inni og på sidene av boksen (kaninene altså, ikke Copics-tusjene). Jeg holdt kaninene i samme farge for at det skulle bli en balanse i det hele, og ikke mange forskjellige farger. Uttrykket blir gjerne litt roligere da.

Sånn ble kortet til slutt: