Gratulasjonskort til en 90-åring

Jeg fikk oppdraget av en bekjent, hennes mamma fyller 90 og hun ville ha et kort. Mammaen er en sterk og flott dame som har stått støtt igjennom gode og onde dager, så søte kaniner og andre figurer kjentes liksom barnslig og feil.

Istedet laget jeg et kort som ser litt vintage ut, men som forhåpentligvis gjenspeiler et vakkert menneske.
Kortet er basert på Neenah desert storm-papir, som er brunaktig. Jeg embosset det med Tim Holtz’ Texture Fades Lumber, som jeg farget med ulike brunaktige stempelfarger for å etterligne litt slitt treverk.

På denne basen monterte jeg en bit blomsteraktig papir fra Reprint som jeg stanset ut med en rektangulær stans med «stitches» langs kanten. Den lille jenta klippet jeg ut fra et ark som jeg også tror er fra Reprint. Bak henne monterte jeg et hjerte (Lawn Fawn Lacy heart) som jeg farget kantene på.

Sommerfuglene er fra samme blomsterark som rektangelen, og de rosa blomstene kommer fra Panduro. Ikke ofte jeg bruker blomster på kort, det er liksom ikke helt min greie, men her passet det fint. Tallene er stanset ut i gullpapir fra Søstrene Grene med stanser fra Mama Elephant.

Så da er det bare å håpe at mottageren blir glad for kortet, og at 90-årsdagen blir feiret med brask og bram!