I en steampunkverden…

…kanskje det ser sånn ut når man ser ut av vinduet? Her har jeg tatt en vignette-box fra Tim Holtz og forvandlet den til et vindu ut mot en himmel full av varmluftsballonger og merkelige farkoster.

Denne boksen er en salig blanding:

  • Vignette box fra Tim Holtz
  • Bakgrunn fra Graphic 45 – Imagine
  • Tim Holtz word tokens, washi tape og papir
  • Glassflasker fra Søstrene Grene & Amazon
  • Perler og glitter fra Panduro
  • Hello-dien har jeg kjøpt brukt, så jeg aner ikke hvor den kommer fra, men papiret i den er Tim Holtz metallic cardstock. Jeg elsker at man kan pusse det med sandpapir for å få den brukte looken.
  • «Gardinen» er silkebånd som kom sammen med julestjernene vi kjøpte i fjor jul, men aldri brukte. Jeg limte sammen fire remser på en bit papir som jeg senere limte inne i taket på boksen. Det var IKKE lett.
  • Perlebånd fra Reprint
  • …og resten er greier jeg hadde i stashet mitt.

En slags tutorial kan du finne på YouTubekanalen min om du vil se hvordan jeg gjorde den. Jeg sier en slags tutorial, for det er egentlig bare en film som viser den kreative prosessen. Denne boksen er et produkt av en idé som jeg tegnet ned sent en natt (selv jeg innså at jeg var for trøtt til å kunne stå opp og sette i gang) og som i løpet av noen timer ble til ved hjelp av prøving og feiling. Det begynte med gardinen og perlebåndet, samtidig som jeg ville leke litt med de fargeglade steampunk-papirene til Graphic 45 og så tok det helt av.
Men jeg ble fornøyd med resultatet! 🙂