Mini-mara – HETA maran

Heldige meg som har venner som arrangerer scrappetreff utenom den O store Grästorpsmaran! Therese og Eva arrangerte noe de kalte for HETA maran (muligens fordi den ble arrangert på sommeren?).

Konseptet var enkelt: betal avgiften – møt opp og scrapp av hjertets lyst en hel dag. Mat blir servert og workshoper holdt.
Klart man må være med da!

HETA maran - alle bord fulle med scrappeutstyr
Kreativt kaos 🙂

Det er alltid morsomt å treffe andre som liker å holde på med dette, man blir inspirert når man ser andre stiler og ulike måter å tenke på. Ikke minst er det interessant å være med på workshops og gjøre noe man ikke kan. Å lære nye ting er superkult! Denne gangen lærte jeg å lage et minialbum – mer om det i en senere bloggpost, med instruksjonsfilm – og et slags trekkspillkort….eller hva jeg nå skal kalle det.

Trekkspillkort

Hva må man ha med seg på treff?

Det er alltid en utfordring å vite hva man skal ha med seg når man er på treff. Ofte (les: alltid) har jeg med meg altfor mye, for det KAN jo hende at jeg blir inspirert til å bruke akkurat den ene sjeldne lille greia som jeg ellers aldri bruker… Men denne gangen hadde jeg en plan, så jeg hadde med meg det «viktigste» (haha…de viktigste 1000 tingene, liksom), og papir i utvalgte farger. Det er fordelen når man på forhånd får vite hva workshopene handler om – så kan man ta med seg og planlegge hva som passer litt i forkant. Likevel – det ble en stappfull IKEA-pose pluss et par plastposer.

De aller aller viktigste tingene å ta med seg på scrappetreff

Ting som er smarte å ta med (utover utstyr som saks, papir, lim, tusj, dies, stempler osv) er:

  • Lampe. Ofte kan lyset være litt halvdårlig, så det er greit å ha med seg en liten leselampe. Min er fra IKEA og kostet en hundrings.
  • Skjøteledning. Smart å ha om det er langt til nærmeste kontakt, og strøm trengs til både lys, varmepistol, limpistol og telefonlader.
  • Pute! Enkelte steder er stolene skikkelig vonde å sitte på, så en liten sittepute kan være en venn i nøden.
  • Innesko eller tøfler. Spesielt om vinteren kan det være helt nødvendig ettersom det både kan være gulvkaldt inne og sølete ute. Vi vil jo ikke grise til gulvene eller fryse på føttene.
  • Ekstra drikke. Ettersom jeg er veldig glad i Pepsi Max pleier jeg å ha med meg det siden det som regel ikke er noe som tilbys av arrangøren. Vanligvis finnes både kaffe, te og saft, så det er egentlig bare fordi jeg vil ha Pepsi.
Ryddig før det kreative kaoset setter inn. Pepsi’n er med!

Jeg er veldig glad for at noen arrangerer sånne treff, for de gir meg så enormt mye. Gleder meg til neste gang!