Noen av årets julekort

Årets juleproduksjon har vært inspirert av så mangt – ikke minst ulike bretteteknikker. Majsans Art har vært en av kildene, sjekk gjerne hennes pedagogiske måte å lære bort. En annen uutømmelig inspirasjonskilde er blant annet Facebookgruppen til Tim Holtz.

Pop-up julekort med juletre

Sidestep-kort med stempler fra Mama Elephant

Dette kortet er laget med en kombinasjon av «A beary Christmas» stempler fra Mama Elephant (fargelagt med Copics), «Circle Words» dies fra Tim Holtz og God Jul fra Papirdesign. Grankvisten kommer fra Craft Emotions. Bretteteknikken kalles for «sidestep» og kan varieres i det uendelige. Gjør et søk på Google om du er nysgjerrig, eller følg med på YouTubekanalen min – Verenes Creative Girlcave, ettersom jeg har tenkt å gjøre en tutorial på dette på nyåret. 😉

Sidestep-kort med baketema

Her er et sidestep-kort der jeg har brukt dies fra et diesett jeg rett og slett ikke aner hvor jeg har fått fra. Settet inneholder forkle, bakeredskaper og pepperkaker, og passet godt sammen med kjøkkenmaskin-dien fra Skapat Avs Guldjulekalender for 2019.
Papiret er fra Maja Designs, en av mine absolutt største papirfavoritter.

Stort sidestep-kort

Dette var det første sidestep-kortet jeg laget, etter Majsans anvisninger. Lyktestolpen var egentlig et feilkjøp, jeg bestilte den på nett (den var på tilbud!) og trodde den var halve størrelsen av hva den viste seg å være. Den har ligget og godgjort seg litt i dies-boksen, men på dette kortet kom den virkelig til sin rett! Grankvisten kommer som vanlig fra Craft Emotions; en ny julediesfavoritt hos meg.