Om Girlcaven

Verene

Jeg heter Verene og jeg har en «girlcave» (også kjent som «hobbyrommet»), der jeg har tid og plass til å være kreativ. I bloggen skriver jeg mest om min aller største hobby, papercrafting som det heter på godt norsk. Jeg vet egentlig ikke om det har noe bra norsk navn? Kortlaging, cardmaking, scrapbooking (eller crapbooking som man kan kalle det om man har en dårlig dag og ingenting blir som man vil ha det :), scrapping, papirkunst, hobbykunst, papirhobby… Til vanlig jobber jeg som blant annet videoprodusent, og ettersom det også er ganske kreativt kan det nok hende at det ramler inn ett og annet innlegg om det også.

Jeg elsker å skape, og lager ofte videoer som du kan finne på YouTube: Verenes Creative Girlcave. Jeg publiserer en ny video ca hver 14 dag, og det er ofte tutorials på forskjellige kortbrettinger, men det dukker opp andre ting også. Det er morsomt å lære bort, og jeg håper jeg kan inspirere noen. 🙂

De siste årene har jeg snødd fullstendig inn på papir, lim, stempler, dies, embossingpulver, Copic markers og alt som hører til. Å sitte i Girlcaven med bokstavelig talt blanke ark og fargestifter er mindfullness god som noen for meg.
I tillegg forsøker jeg å lære meg å spille bassgitar og gitar, muligens med vekslende hell, men moro er det! Og det er det viktigste.

Jeg forsøker å leve opp til Salvador Dalis sitat: 

Have no fear of perfection – you’ll never reach it.

eller som en av mine største papercraftinghelter Tim Holtz sier: 

Embrace imperfection.

Ingenting av det jeg gjør er helt perfekt, og det er ok. Hæsjtægg Livet. 

Men hvorfor papercrafting da?

På et tidspunkt kom jeg tilfeldigvis borti produkter fra Tim Holtz da jeg lette etter steampunk-elementer til en dekorasjon. Jeg har alltid vært en kreativ sjel som har elsket å lage noe med hendene, men dette ble starten på min store kjærlighet til papercrafting. Å oppdage alt som fantes av papir, materiale, verktøy og tilbehør satte virkelig i gang lysten til å skape. Det finnes uendelige muligheter som bare venter å bli utforsket – og det tar ALDRI slutt! Det finnes nye ting å utforske hele tiden, og jeg nyter hvert sekund!

Resultatet har blitt en ikke ubetydelig produksjon av kort, bokmerker, bilder og gavebokser i min personlige stil. Denne stilen er ofte inspirert av steampunk, men den er også svak for søte kaniner, stiliserte former, glitter og farger. Kombinasjonen av disse kan av og til skape morsomme kontraster og småfrekke sammensetninger, men også tvers igjennom sukkersøte barnekort eller personlige hilsener.

Om du er på jakt etter et personlig kort og vil at jeg skal lage ett for deg, finnes det muligheter for det. Ta kontakt med meg og fortell meg hva du ønsker, litt om vedkommende som skal få kortet og om det er spesielle elementer eller tekst du vil få fram, så ser vi om det er mulig å få til noe.

Jeg sender pr post i Norge og Sverige.