Prosjekter med julekalender-dies 2020 del 2

Julekalenderen er åpnet, alle 24 «lukene». Det var utrolig mye fint i årets SkapatAv-kalender, og vil du se alle diesene, kan du sjekke YouTube-kanalen Verenes Creative Girlcave.

I denne posten hadde jeg derimot tenkt å vise deg fire prosjekter som jeg har laget med diesene fra julekalenderen:

Pop-up Box card for musikkelskeren

Her har jeg brukt Lawn Fawns stans for å lage selve boksen, men den er jo ganske lett å lage på egen hånd også om man vil det. Dies fra julekalenderen er hjertet, høretelefonene og ordet «Lycka». Digger høretelefonene og gleder meg til å lage mer med dem!

Fra en fjær til….ett kort

Fjæren er også en av mine favoritter i denne kalenderen. Man kan jo bruke den til påske, eller som her i et gratulasjonskort. Jeg har jo en greie for vinger, så en fjær er midt i blinken for meg. Grattis-dien er også fra julekalenderen.

Ugler i mosen, eller?

Tre veldig søte ugler på en gren, grattis, banner og hjørnedies fra kalenderen. Dette er et kort som er laget på de utallige rester som man får etterhvert, og det er morsomt å se at restene som jeg trodde var håpløse i aller høyeste grad kan bli til et fint kort.

Drømmefanger

Altså – drømmefangeren er også en av mine favoritter i denne kalenderen. Den er rett ut sagt vakker, og jeg skal definitivt forsøke å finne mange bruksområder for den. Den kan o blant annet brukes sammen med fjæren? Her har jeg laget et enkelt kort der bakgrunnen for drømmefangeren er samme hjertet som i Pop-up box-kortet lenger opp, men her i rosa. Hjertet har små stjerner langs kanten og er veldig fint. Teksten (på svensk) – Distanskram – er også fra kalenderen.

Se alle prosjektene:

Vil du se flere kort jeg har laget? Sjekk denne linken. 🙂