Retro-TV fra Tim Holtz

Når man skikkelig villhøver noe

For en tid siden fulgte jeg som vanlig livesendingen til Tim Holtz der han presenterte sine siste nyheter, og hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle ha noe – jeg har «nok», og jeg «behøver» ikke mer.

Meeeen det vet vi alle, at sånn funker det ikke. Som vanlig ble jeg veldig inspirert når han viste Bigz-dien som heter Retro TV. Man kan altså lage en liten gammeldags TV som enten kan sitte foran på en kortforside, eller man kan bygge den så den blir en tredimensjonell TV som kan stå for seg selv. Barndommens minner gjorde at jeg falt pladask (jada, nå føler jeg meg litt ekstra gammel når jeg skriver «barndommens minner». Hmf.)

I alle fall ville jeg få tak i den der dien. Men det var tydeligvis flere enn meg som hadde latt seg inspirere, for den var håpløs å få tak i. Jeg la den til på ønskelista, og tenkte ikke så mye mer over det før jeg skulle til Norge for første gang på fryktelig lenge (hæsjtægg corona) og forhåndsbestilte litt greier på Bikuben. Nå hadde de den inne, og den havna i handlekurven fortere enn svint.

Pompel? Pilt først!

Endelig kunne jeg leke med den, og hvis du lurer på hva jeg laget (Hint: BarneTV fra 70-tallet), kan du se videoen under!