Så søtt så man nesten får diabetes…

For en stund siden var jeg så utrolig heldig at jeg vant en konkurranse som Reprint holdt på Facebook. I postkassen ramlet det ned både papir, bånd og en del annet søtt småplukk. 


Det supersøte papiret sammen med Karen Burnistons die Spinner Square Pop-Up ble til et babykort. Det morsomme med denne dien er at den har en mekanisme som gjør at man kan få et objekt til å svinge ut bak hovedmotivet når man åpner kortet. 
I dette tilfellet er det to ballonger som liksom svever ut bak bamsen med den lille kaninen når man åpner kortet.

Kortet er i prinsippet ganske enkelt, det mest kompliserte her er å brette og plassere mekanismen riktig, og å plassere vinduet på kortet riktig i forhold til mekanismen. Heldigvis har Karen Burniston fantastisk bra tutorial-videoer som gjør det enklere å forstå, men jeg skal gladelig innrømme at jeg har brettet og limt feil på et par testkort før jeg ble sikker på hvordan det skulle gjøres. 

Jeg har en spesiell forkjærlighet for kort som er mer enn bare «vanlige» kort, som har mekanismer, spinnere, pop-ups eller noe annet morsomt. Litt mer pill, men veeeeldig gøy å lage.