Tim Holtz-inspirerte juletags

For oss som elsker stilen til en av de største i «scrappeverdenen», Tim Holtz, finnes det en gruppe på Facebook som heter Tim Holtz Addicts. Der deles det prosjekter, tips og triks, og ofte finner jeg inspirasjon til å gjøre egne greier.

Her forleden dukket det opp et bilde av noen juletags som en av medlemmene i denne gruppa hadde laget. Tags er vel egentlig en form for til/fra-lapper, men jeg har inntrykk av at en del amerikanere også bruker dem som pynt på juletreet? Uansett – Tim Holtz-stilen er røff og litt steampunkaktig, det skal se litt slitent og brukt ut. Og jeg falt altså pladask for disse tag’ene og måtte forsøke å lage min versjon av dem.

Juletags

Takket være verdens beste bonusmamma Birgitta som sendte meg granbar-dies i bursdagspresang, fikk jeg granbarpynt på tag’ene også.

Materialene jeg har brukt er:

  • Cardstock («gråpapirfarget»)
  • Tag-die fra My Favorite Things
  • Circle Words fra Sizzix
  • «Silent night»-stempel fra SlöjdDetaljer
  • Granbar-die fra Craft Emotions
  • Distress Oxides, Walnut Stain & Vintage Photo
  • Distress Spray, Frayed Burlap
  • Lakkstang i grått og rødt
  • Litt restepapir i gull og sølv
  • Rød hyssing

Tags er morsomt å lage, de kan lages så enkle eller detaljerte som man er inspirert til akkurat da, og det er alltid hyggelig å sette dem på en gave.

Håper jeg kunne inspirere deg!
Følg meg gjerne på YouTube, der dukker det opp videoer med jevne (eller ujevne) mellomrom om alt fra dies-julekalender (aktuelt akkurat nå) til tutorials på det ene og det andre.
Om det er noe spesielt du vil se er det supert om du sier fra, så skal jeg gjøre mitt beste for å få til akkurat det.

Vi sees!