Unike verktøy til polymerleire

Jeg har akkurat «oppdaget» polymerleire! Jeg har jo visst om at det finnes, men jeg hadde liksom sett for meg at det var mer for barn. Men det er det jo absolutt ikke, man kan lage SÅ mange fine saker med blant annet silikonformer og teksturplater! Og best av alt, det finnes verktøy som hjelper deg å lage fine saker så du ikke behøver være Gustav Vigeland for å lage noe du kan være bekjent av å gi bort.

Men hvem selger sånne verktøy da?

Veldig bra spørsmål! Du kan såklart bruke kakekuttere, og det finnes en del verktøy i butikker som selger verktøy for å lage kakepynt. Du vet, figurer i sukkerpasta og sånn. Men jeg kom over en person som hadde så mange gode triks og snedige verktøy at jeg bare kjente at jeg villhøvde dem skikkelig! Problemet var bare at det ikke var noen som solgte dem i Europa, bare i Argentina, av alle steder. Jeg kom over dem på Instagramkontoen @modeladomica. Sjekk kontoen hennes, hun lager utrolig mange fine figurer og er en stor inspirasjon. Hun har kurs også, så om du snakker spansk er det store muligheter til å lære seg noe der. Hun fikk altså greiene fra butikken Mama Yo Quiero – i Argentina. Ikke akkurat nestgårds.

Jeg slang av gårde en melding og spurte om de sendte til Sverige, uten å ha noen særlige forhåpninger. Men det gjorde de! Og i denne videoen pakker jeg opp pakken fra dem og viser deg alt sammen.