Vignettboks i steampunk-stil

Tja. Jeg vet ikke om det heter vignettboks på norsk engang, men det er altså en liten treboks som man kan pynte med papir eller hva man nå ønsker, og så blir det en slags liten scene eller et landskap eller hva som helst.

Jeg fikk en sånn boks til jul og tenkte at det endelig var dags å teste hva jeg kunne få til. Etter å ha latt meg inspirere av utallige YouTube-videos og sjekket hva jeg hadde av eget stæsj ble det altså en vignettboks som ser sånn ut:

Den er hovedsakelig laget med ting og tang fra Tim Holtz (min store helt!), men det morsomme er når man kan bruke ting man har liggende, som gamle nøkler, perler, rare ting man har kjøpt på Ebay osv.
Jeg liker også at jeg kan legge inn budskap som betyr noe for meg og minner meg om at joda – jeg er mer en bra nok (selv når livet og verden forsøker å overbevise meg om det motsatte).

Det blir nok flere sånne!